LPL-News

Die LPL news ist der Newsletter des Lehrstuhls für Produktentwicklung und Leichtbau und erscheint halbjährlich. Die Lehrstuhlzeitung enthält aktuelle Informationen zu neuen Projekten, Forschungsergebnissen und Veranstaltungen. Neben weiteren interessanten Themen werden neue Mitarbeiter, die aktuellen Neuerscheinungen, sowie ausgewählte Veröffentlichungen unter Beteiligung des Lehrstuhls vorgestellt.

LPL news Volume 10 (2022) Issue 2

LPL is at LOIFT

Dear students at Technische Universität München: LPL  is at the LOIFT, the Lab Orientation, Information and Research Conference at the TUM School of Engineering and Design (ED) If you want to find out about our current research topics, lectures, and our open student research theses and positions as HiWis, please visit us at booth 18 in Hof 1 of the Faculty of Mechanical Engineering at the Technische Universität München in Garching. We are looking forward to meeting you!